Inschrijven

Schrijf u nu snel in op www.inschrijven.nl

De voorinschrijving is helaas gesloten. U kunt zich op de dag zelf nog inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat. Zorg dat u op tijd komt! De wedstrijd start om 16:00 uur.

 

“Door uzelf in te schrijven verklaart u zich akkoord met de toepassing en inhoud van de algemene voorwaarden, die zijn te vinden onder het kopje voorwaarden op deze website.”

Let op! Inschrijven voor de bedrijvenloop is per bedrijf voor minimaal 3 en maximaal 5 personen. Vul nu in eerste instantie het contactpersoon van het bedrijf in. U krijgt van de organisatie een mail waarin aanvullende informatie per deelnemer zal worden gevraagd.

Willen er meer personen dan 5 meedoen? Geen probleem. U schrijft dan meerdere keren uw bedrijf in. Bijvoorbeeld: Grootbedrijf Jansen 1 en daarna Grootbedrijf Jansen 2. U schrijft uw bedrijf dan 2 keer in. Schrijft u als bedrijf in dan vult u de contactpersoon en de adresgegevens van het bedrijf in.

 

 

Cadeautje bij inschrijving! Nadat u zich heeft ingeschreven krijgt u van de organisatie een voucher van €20,00 voor nieuwe hardloopschoenen bij Running Center Roosendaal (Mervo Sport) te Dr. Brabersstraat 24.